top of page

Je bent klaar voor de volgende stap met je bedrijf.

YOU ARE UP FOR MORE

Maar hoe eenvoudig het ook klinkt, je weet niet goed hoe. Strategisch kun je het allemaal wel bedenken. Maar het voelt allemaal logisch, terwijl je weet dat er meer mogelijk is voor je. Dat je potentie groter is dan wat jij nu voor jezelf kunt bedenken. Je voelt dat je hiermee iets laat liggen dat veel te kostbaar en impactvol is. 

Je bent er klaar voor om in die endless abundance te stappen. Meer vanuit overvloed je business te runnen en keuzes maken. Doen wat het beste is wat je in huis hebt. Voorbij strategisch en logisch.

 

Tegelijkertijd heb je hier ook een oordeel op. Want mag je (nog) meer geld verdienen? Mag je jouw hoofd boven het maaiveld uitsteken? Mag je echt gaan vliegen en doen wat je hier te doen hebt? Mag je het super simpel voor jezelf houden?

VieforEndless_-14.jpg

IF YOU WANT TO FLY,
GIVE UP EVERYTHING
THAT WEIGHS YOU DOWN.

Schermafbeelding 2023-11-09 om 14.15_edi
“Van losse diensten en activiteiten ben ik overgegaan op een 6 maanden programma (één op één) en heb ik bewust gekozen voor één marketingkanaal (Instagram). Al tijdens de coaching met Ilona stroomden de aanmeldingen binnen en haalde ik mijn hoogste maandomzet. Ilona heeft me laten zien dat Less écht More is. Ze is een super fijne en inspirerende businesscoach, die niet alleen op conceptueel vlak met je meedenkt maar ook heel sterk is in marketing, copywriting en (online) zichtbaarheid. ”
“De coaching van Ilona was heel verhelderd. Ze stelde me precies de juiste vragen en prikte dwars door me heen. Door de ruis weg te halen, vaker achterover te leunen en mijn gevoel te volgen, ontstond er weer creativiteit. Puzzelstukjes vielen langzaam in elkaar. Ik heb als ondernemer een enorme ontwikkeling doorgemaakt en mijn bedrijf is ontzettend gegroeid. Zo zat ik na 5 maanden coaching op de omzet die ik vorig jaar in een heel jaar verdiende. Van een uit de hand gelopen hobby heb ik gezond bedrijf weten te maken. De coaching heeft zoveel los gemaakt en veranderd voor me. Heel blij mee!”
jenny foto_edited.jpg
VieforEndless_-11.jpg

THE SKY IS ENDLESS

Kiezen voor je hoogste potentie en het beste wat je in huis hebt, gaat vooral over loslaten. Jouw innerlijke houding en besluitvaardigheid is allesbepalend. 

 

Daarom is mijn coaching een combinatie van minimalisme (strategie) met systemisch en schaduw werk (energie). Door op zowel de bewuste als onbewuste laag te werken, ga je grote shifts maken en ga je doen wat kloppend voelt.

Ik ben mega scherp in mijn businesscoaching. Ik zie meteen waar je kansen laat liggen, waar jij jezelf saboteert en welke volgende stap nodig is voor groei.

Wie ben jij als je vol in je potentie stapt?

Wie ben jij als je alle bullshit en ruis loslaat?

HOE ZIET MIJN 1:1 EXCLUSIVE COACHING ERUIT?

Mijn businesscoachtraject is voor jou als je kritisch naar jezelf en je business durft te kijken. Je bent klaar voor eenvoud en kwaliteit. Dat wat er echt toe doet. Je zoekt een businesscoach die oprecht, to the point en ervaren is. Iemand die jou gefocust houdt en je spiegelt en niet schroomt om de diepte in te gaan. Mijn coaching is 1:1 maatwerk en stem ik af op jouw thema's en vraagstukken.

back to the basics

Ik help je in mijn coaching met het aanscherpen van jouw visie, positionering en boodschap. Ik tune in op jouw talent en potentie en wat er nodig is om de volgende stap te maken in je bedrijf. Wie moet jij zijn om hogere prijzen te vragen of om beter betaalde klanten aan te trekken?
 
We doorbreken patronen die jou blokkeren en werken aan belemmerende overtuigingen en gedachten die jou in de weg staan.

keep it simple

Ik help jou met het aanscherpen van jouw niche, inclusief aanbod en prijzen. Je gaat kiezen voor je meest waardevolle aanbod, zonder consessies te doen op je toffe en creatieve ideeën.

Ik coach ook op de business challenges die tijdens de coaching in je bedrijf spelen, bijvoorbeeld het analyseren van je salesgesprekken of het werken met je team.

organisch groeien

We scherpen jouw website, salespagina's en socialmedia aan, zodat je echt opvalt  bij jouw niche en hiermee heel simpel en organisch warme leads mee creëert.

Ik leer je 'sell before you're ready', zodat je moeiteloos verkoopt voordat je alles tot in de details hebt uitgewerkt en klanten al een JA voelen voordat ze met jou gaan werken. 

Ook help ik jou met jezelf meer vrij te spelen in je bedrijf en financiële vrijheid te creëren. Op een eenvoudige, lucratieve manier.

OVER MIJN TRAJECT

  • Mijn traject duurt 3 maanden

  • We starten met een kick-off sessie van 4 uur inclusief lunch

  • Daarna volgen nog 5x coachingsessies

  • Je ontvangt mijn carddeck The Art of Less + een afgestemd boek cadeau

  • Tussen de sessies door hebben we onbeperkt contact via mail en Whatsapp

  • Tevens ontvang je een paardencoach sessie of hypnose sessie cadeau

  • En heb je toegang tot mijn Endless Abundance Club

De investering voor dit traject is 4500 euro ex btw

je mag ook in 3 termijnen van 1500 euro betalen

“Ilona haar talent is dat ze meteen ziet waar het simpeler kan in je bedrijf en dat ze heel goed aanvoelt waar je potentie zit. Ze brengt dit op een manier die licht voelt. Haar openheid en oprechtheid heb ik als zeer fijn ervaren. Tijdens de private lunch aan het strand deelde ze een manifest met mij met hoe ze mij en mijn bedrijf voor zich zag. En het was zo bijzonder dat Ilona dingen noemde die ze niet wist van me maar al wel in gang waren gezet bij mij. Het was voor mij een soort bevestiging op waar ik mijn aandacht op mag richten. Ilona stelde ook hele directe vragen, waardoor er luikjes opengingen en ik duidelijk kreeg welke stappen ik concreet mag nemen. Inmiddels heb ik mijn aanbod aangepast en meteen verkocht! En is er meer ruimte gekomen voor mijn eigen creativiteit. Echt een groot cadeau, werken met Ilona.”

Nicole - Egg and Flower

Schermafbeelding 2023-08-08 om 16.52.51.png
Suzanne-X-Framing-Stories-3_edited.jpg
“Tijdens mijn verlof voelde ik dat ik mijn bedrijf anders wilde inrichten. Intuitief trok Ilona mij, ik boekte meteen coaching bij haar. Dit was voor al een teken dat het minder mocht. Minder aanbod, minder moeten, minder denken. Al snel kwamen we tot de kern en schrapte ik resoluut een deel van mijn aanbod en marketingactiviteiten. Inmiddels verdien ik hetzelfde in stuk minder tijd. Met meer rust en overzicht. Dit voelt goed!
Ilona is enorm inspirerend en concreet en echt een voorbeeld voor me.”
bottom of page