top of page
VieforEndless_-20.jpg

TOEN IK 7 JAAR GELEDEN BEGON MET MINIMALISEREN,

dacht ik het heel erg te maken had met spullen. Of eigenlijk ontspullen. Om met zo weinig mogelijk spullen te kunnen leven. Ik wilde een simpeler leven en door op te ruimen, creëerde ik meer rust en ruimte in mijn hoofd. Ik dook in de boeken over minimalisme, keek naar documentaires over dit onderwerp. En hoewel het mij veel inzichten heeft gegeven, kwam ik niet verder dan het opruimen en minder spullen kopen. Ik wilde minimalisme ook toepassen in mijn leven en in mijn bedrijf. 

Ik kwam vanuit een situatie waarin ik veel en hard werkte. Ik ging op in mijn werk als oprichtster van Van Haver Tot… en vond het ook allemaal ontzettend gaaf en leuk om te doen. Ik ontwikkelde mijn eigen haver producten en zette ze in de markt bij Albert Heijn, Jumbo noem maar op. Tot ik een dochtertje kreeg en mijn man een burn-out kreeg. Mijn leven stond op zijn kop en de vraag 'wat is echt belangrijk in het leven' ging ik mezelf steeds vaker stellen.

Toen ik mijn huidige bedrijf startte, heb ik ervoor gekozen om nog maar 8 tot 16 uur te werken. Ik wilde een bedrijf dat in dienst van mij staat, niet andersom. Dat was mijn intrinsieke motivatie en het is me gelukt.

 

Vervolgens droomde ik van een reis naar Australië met mijn gezin.

6 weken rondreizen in een busje door de outback. Ook dit is gelukt, want oktober 2018 was het zover. En inmiddels heb ik een eigen boek gelanceerd, beleg ik in vastgoed, heb ik mijn eigen tiny cabins gekocht (hallo financieel vrij), een carddeck gelanceerd en woonde ik in 2022 een half jaar met mijn gezin in Kaapstad.

 

Ik geloof in the sky is endless. Dat gevoel van alles is mogelijk. Maar altijd vanuit: “Doet dit er echt toe? Voel ik die JA energie?”. Door focus te hebben in mijn bedrijf, heb ik zoveel rust en financiële vrijheid gecreëerd. En als ik het kan, kun jij het ook. Daar ben ik van overtuigd.

 

Ik verscheen in o.a.:

flair-logo.png
Unknown-11.png
Unknown-10.png
bottom of page